Tervetuloa näille suun hyvinvoinnin sivuille

03.07.2018

Olipa kerran hinku ja halu, suuri idea. Idea ja halu siitä, että voisi kertoa kaikille niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin hampaiden harjauksesta ja suun hyvinvoinnista. Toive siitä, että jokainen kertoisi toiselle, että hampaiden harjaus on yksinkertaista ja kivaa. Tiedon jakamiseen siitä, että herkkuja voi syödä, mutta hampaat haluavat herkut ruokailujen ja juhlien yhteyteen.

Missio siitä, että suun hyvinvointi tulisi jokaiselle arkiseksi asiaksi; ei enää kauhuksi ja itkuksi eikä kukaan enää ikinä häpeäisi omaa suutaan ja jokainen uskaltaisi astua hammashoitolan ovesta sisään. Olemmehan me teitä varten!

Mahti-idea; jokainen huolehtisi suun hyvinvoinnistaan samalla tavalla arkisesti kuin vaikka iltapesulla käymisestä. Ja että jokainen uskaltaisi käydä hammashoidon ammattilaisen luona niin, että saisi apua ajoissa silloin kuin sen tarve on.

Sosiaalisessa mediassa on paljon asiaa suun hyvinvoinnista ja sen eteen tehtävästä työstä. Halusin kuitenkin luoda omanlaiseni sivut, sellaiset sivut, että niistä saisi positiivisen ja arkisen kuvan suun hyvinvoinnista ja niistä asioista mitä sen eteen kannattaa tehdä. Sivut siitä, että me hammashoidon ammattilaiset olemme juuri sinua varten!

Olkaa hyvä, tässä sivusto, ne täydentyvät ja elävät samalla tavalla kuin arkikin! Joskus enemmän ja joskus vähemmän.

Mutta kuitenkin niin, että tieto ei lisäisi tuskaa, vaan että tieto lisäisi intoa tarttua asioihin ja tehdä niitä yhdessä!

suunhyvinvointi.fi
suunhyvinvointi.fi

Hyvää kesää kaikille!

(ps. nämä sivut täydentyvät pikkuhiljaa, ei ole tarkoitus että heti olisi valmista, vaan että näiltä sivuilta löytyisi aina jotain uutta ja mielenkiintoista.)