Arvonnat

Suunhyvinvointi.fi sivusto järjestää arvontoja, tule mukaan! Tällä sivulla ilmoitetaan aina uusista arvonnoista ja kerrotaan menneistä ja niiden voittajista. Arvonnoista saat tietoa myös Facebookista "suunhyvinvointi.fi" -sivulta!! Seuraa ja ole mukana! Tule tekemään aina vähän parempaa hammashoidon arkea! Nämä sivut ovat tehty potilaslähtöisesti kaikkia teitä varten!

Jokaiseen arvontaan osallistut lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)suunhyvinvointi.fi. Ja aina voit antaa palautetta, vinkkejä ja linkkejä!

Tule mukaan tekemään arjesta helpompi ja kerro tapasi meille kaikille yhteiseksi iloksi ja hyödyksi!

Vuodenvaihteen arvonta 2020

Niin se vaan on että kohta tämäkin vuosi on jokaisella ollut omanlaisensa. Korona sekoitti koko maailman jo maaliskuussa joten kohta tässä ollaan tämän asian kanssa opeteltu elämään jo vuoden verran. Itselläni on vielä vähän epäselvää mitä oikein on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan. Olen erittäin stressiherkkä ja harmittelen pitkään asioita joita en saa mielestä pois vaikka se olisikin osana arkipäivää. Olen edelleen vähän hämilläni tästä kaikesta maailmalla tapahtuvasta asiasta ja siitä kuinka se vaikuttaa joka ikisen maailman ihmisen elämään.

No mutta se arvonta, laitetaan vaikka pieni jouluyllätys eikä kerrota sitä vielä täällä:

> kerro mikä sinusta on parasta joulussa.

Kerro mikä on parasta joulussa, sen odottelussa, jouluaatossa, joulupäivinä. Mikä saa mielen hyväksi vai onko niin, että et haluaisi koko joulua ja toivot että se on pian ohi. Jokaisella on omanlaisensa tavat eikä kenenkään tarvitse viettää itselleen epämieluisia joulupyhiä. Laita viestiä info(at)suunhyvinvointi.fi niin osallistut pienen joulupaketin arvontaan.

Syksyn arvonta 2020

Koska syksy on jo kääntymässä talveksi, päätin toteuttaa tuon arvonnan. Sain monenlaisia vastauksia joissa kirjoitetaan juuri siitä omasta jaksamisesta ja miten sen aina muistaisi. Monet saavat voimaa lemmikeiltä ja muilta perheenjäseniltä. Muutama oli päätynyt ostamaan sähköhammasharjan ja moni oli ottanut fluorisuuveden käyttöön. On niin helppoa kotioloissa napostella ja herkutella jolloin hampaat altistuvat useinkin happohyökkäyksille. Muistetaan, että hampaat kestävät vain 5 - 6 ruokailu- /napostelukertaa päivässä, sen verran sylki pystyy korjaamaan hampaan pintaa. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala, tuossapa ne suositellut happohyökkäyskerrat.

Kun elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista epämieluisaa ja vaikeaa, on helppo lähteä syömään mitä ja miten vain. Itse käytän paljon ksylitolipurkkaa, varmaankin pussin päivässä. Ksylitolituotteet karkkeina, pastilleina ja purukumeina ovat hyviä vaihtoehtoja. Joskus mieliteko lähtee helposti pois kun juo vettä. Hanavesi, lähdevesi ja hiilihapotettu vesi ovat oikeita juomia napostelun korvaamiseen.

Arvonnan voitti tällä kertaa Lasse Lahdesta. Purkkapaketti lähtee tulemaan pikimiten.

Vielä ehtii osallistumaan, syksyä on hyvästi vielä jäljellä!

Syksyn kunniaksi laitetaan arvonta jälleen pystyyn. Arvotaan purkkapussipaketti joka sisältää kolmea erimakuista purkkaa. Arvonnan aiheena on tällä kertaa

> miten voisin tehdä arjestani sujuvamman.

Kerro muutamalla lauseella miten itse saisit tehtyä arjestasi sujuvamman niin, että myös suunhoidolle jäisi aikaa ja sille löytyisi arvoisensa paikka arjen touhuissa. Onko se ehkä käsihammasharjan vaihtaminen sähköhammasharjaan tai vaikka helpon välienpuhdistusvälineen löytyminen ja sen päivittäinen käyttäminen. Mikä muu omaa arkea helpottava tapa on juuri se oma uusi tapa.

Laita viestiä info@suunhyvinvointi.fi ja osallistu herkkupussin arvontaan!

Kevään arvonta 2020

Nyt laitetaan hiukan pitempiaikainen arvonta pystyyn, hyppää mukaan sillä aikaa on reilummin! Eli kevään arvonta on helmikuusta toukokuuhun ja aiheena on

> miten palkitsen itseni kun puhdistan päivittäin hampaat hampaiden välipinnoilta!

Ja koska kevät on jo vähän jo pitemmällä, niin laitetaan tämä nyt niin että tähän arvontaan ehtii osallistumaan koska palkinto on hieno; 60 minuutin purentalihashiertonta johon kuuluu alkututkimus, hierontahoito sekä omahoidon ohjaus jumppa- ja venytysliikkeiden avulla. Ja jos voittaja ei löydy tästä pääkaupunkiseutualueelta, sovitaan tämä hoito sellaiseen ajankohtaan että se saadaan vuoden sisällä toteutettua. Osallistu arvontaan, voitto on huikea!

Kiitos mukavalle porukalle joka osallistui tähän arvontaan. Palkinnon lunastikin jo pääkaupunkiseudulla asuva perheenäiti. Hän kertoi, että usein on haasteita jaksaa huolehtia itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan kun lapsia on monta. Hierontahoito oli yksi arkea ilostuttavista asioista ja kyllä ne purentalihakset tarvitsivatkin lempeää hierontaa ja rentouttamista. Kiitos osallistujille ja pitäkää itsestänne ja terveydestänne hyvää huolta. Niin hyvää kuin se jokaisen arjessa on mahdollista!

Tammikuu 2020

Vuoden ensimmäinen arvonta koskee tällä kertaa lupauksia. Ehditkö ja pystytkö arkikiireiden lisäksi lupaamaan itsellesi, että kaksi kertaa päivässä harjaat hampaat, puhdistat hampaiden välipinnat joka ilta ja vältät naposteluja. Jokainen tekee itse itselleen lupauksia ja toisinaan ne pitää ja toisinaan ne ei pidä. Kerro mitä mielessä ja osallistu arvontaan.

Laita viestiä info(a)suunhyvinvointi.fi tai lähetä viestiä palautelomakkeen kautta. Tule mukaan suun hyvinvoinnin maailmaan!

 • kerro mitä olet itsellesi luvannut
 • miten aiot toteuttaa asiat
 • miten voisin auttaa sinua pysymään lupauksessasi
 • mikä sinua motivoi pysymään lupauksessa suun hyvinvoinnin hyväksi
 • arvontavoittona kassillinen ksylitolituotteita
 • arvonnan voittona kassi lähti Vantaalle, onnea voittajalle joka oli luvannut ottaa itsensä hyvinvoinnin paremmin huomioon päivittäin


Joulukuu 2019

Uusimman blogitekstin mukaan laitetaan nyt pystyyn arvonta ajatuksena "mitä kerron eteenpäin suun hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä"! Kerro toiselle ihmiselle jotain mitä olet oppinut suun hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Kurkkaa jotain sivuluettelossa olevaa tekstiä ja kerro siitä eteenpäin. Ihan mitä vain ja ihan kenelle vain. Ketä haluaisit ilahduttaa pienellä tiedonmurusella jolla toisaalta on suuret vaikutukset arkeen ja ihmisen hyvinvointiin!

Laita sitten viestiä minulle info(at)suunhyvinvointi.fi osoitteeseen tai lähetä palautetta "palautelomakkeen" kautta. Kerro mitä olet oppinut, minkä tiedon jaoit eteenpäin ja kenelle. Tehdään sellainen virtuaalinen suun hyvinvointi-tapahtuma jolla voidaan näin joulun alla ilahduttaa ja jakaa hyvinvointietoutta eteenpäin. Pistäkää hyvä kiertämään!

 • kerro mitä olet oppinut
 • kerro minkä tiedon jaoit eteenpäin
 • kerro kenelle sen jaoit
 • kerro miten hän suhtautui jakamaasi tietoon
 • tuttuun tapaan palkintona suunhoitotuotteita ja nyt ne yllärinä joululahjapaketissa!
 • ps. marraskuun arvonta jäi välistä oman matkan ja työkiireiden vuoksi, mutta ei hätää, koitetaan tsempata ja eletään arkea pienten hyvin suunhoitotekojen kautta
 • vuodenvaihteen arvonnan voittajat asuvat Lahdessa ja Kouvolassa, onnea ja iloa uuteen vuoteen 2020

Lokakuu 2019

Niin se syyskuu sujahti etten ehtinyt arvontaa laittamaan. Mutta tehdään tässä tulevassa lokakuussa niin, että kaksi voittaa. Lokakuun arvontaan voi osallistua laittamalla sähköpostia info(at)suunhyvinvointi.fi osoitteeseen.

 • kerro mitä tiedät energiajuomien, urheilujuomien ja virvoitusjuomien haitallisuudesta
 • tehdään vähän gallupia siitä, miten paljon ihmiset yleensä tietävät energiajuomien, urheilujuomien ja virvoitusjuomien haitallisuudesta
 • mikä juoma on haitallinen ja miksi
 • mitä haittaa juomista on hampaille
 • onko sinulla kokemusta siitä, mitä hampaille on tapahtunut kun on juotu paljon näitä juomia
 • kerro omin sanoin mitä tiedät näistä juomista, miksi niitä juodaan, mitä hyötyä ja haittaa näistä juomista on
 • ja sitten lopuksi; vinkkejä siihen, että näiden juomien juomisen voisi välttää
 • tuttuun tapaan palkintona suunhoitotuotteita ja nyt jopa kaksinkappalein!
 • lokakuun arvonnassa voitot menivät eri puolille Suomea jälleen kerran, onnea voittajille!
 • osallistuhan sinäkin seuraavaan arvontaan, tervetuloa mukaan tähän suun terveyteen ja sen hyvinvointiin vaikuttavaan arkeen ja arjen pieniin tekoihin!

Elokuu 2019

 • kerro omasta hammashoitokokemuksestasi
 • mikä hammashoitokokemuksessa oli hyvää
 • mitä olisit halunnut muuttaa hammashoitokokemuksessasi
 • tarkoituksena on kerätä vinkkejä, kokemuksia ja ajatuksia juuri potilaslähtöisestä hammashoitokokemuksesta
 • on tärkeää saada ajatuksia ja tietoja siitä, mikä hammashoidossa on sellaista johon tulisi panostaa ja kiinnittää enemmän huomiota
 • me hoidamme, kerro sinä miten haluat sen tapahtuvan
 • koostan kokemuksistanne materiaalia jota työstetään oppimateriaaliksi sekä kootaan omaksi kokonaisuudeksi tälle sivustolle
 • muistathan aina, että asiat käsitellään luottamuksellisesti ja nimettömästi
 • elokuun arvonnan voitti Pinja. Pinjalla oli yhdessä mollamaijan kanssa mukava kokemus hammashoidosta. Ensin katsottiin yhdessä mollamaijan hampaita ja sitten Pinjan hampaita: "kaikki kunnossa"!

Heinäkuu 2019

 • suunhyvinvointi.fi sivusto täytti tasan 1 vuoden, onnea 1 vuotias!
 • vuosisynttäreiden kunniaksi tule mukaan kertomaan mitä haluaisit sivustolta lukea
 • mitä haluat kuulla ja nähdä suunhyvinvointi.fi sivulta
 • voittaja oli Hanna jolle lähti paketti juuri hänelle suunniteltuja suunhoitovälineitä 

 • Hanna halusi kuulla lisää bruksaamisesta ja sen mahdollista hoitovaihtoehdoista
 • olen menossa Turkuun koulutuspäiville juurikin kuuntelemaan purentalihaksille suunnatusta hoidosta, joten tällainen sivu on tulossa