Hinnasto

Nämä ovat alustavia hintoja sovituille palveluille. Näistä voidaan aina yhdistellä juuri se sopivin ja paras vaihtoehto. Kaikki palvelut laskutetaan avoimesti kuitilla ja maksutapoina ovat käteinen tai  MopilePay-tilisiirto. Palveluita ovat  tällä hetkellä suuhygienistin palvelut sekä tukihenkilöpalvelu Tukijana. Yhdessä voidaan  sopia mm. keskusteluista jonka aiheina voi olla esim. hammashoitopelko ja mitä ihmettä siellä hammashoidossa tehdään ja mitä varten. Palveluna on myös erilaiset suun hyvinvoinnin terveyskasvatustilaisuudet ja tapahtumat. Lisäksi teen myös kotikäynteinä purentafysiologisia hieronta- ja rentoutushoitoja.

Jokainen palvelu räätälöidään juuri sinulle sopivaksi ja toiveidesi mukaan. Tällä hetkellä palvelut koskevat lähinnä pääkaupunkiseutua, mutta sovittaessa voidaan tavata muuallakin. Myös tapaamiset joissa voit saada neuvoja ja vinkkejä oman, lähiomaisen tai muun läheisen suun hyvinvoinnin tueksi kuuluvat palveluvalikoimaan.

Opiskelijan tai kollegan tutorointi

Hinta tutoroinnille on 20 euroa / tunti

Tukihenkilöpalvelu Tukijana

Ensitapaaminen ja keskustelu omista toiveista ja tarpeista sekä tukihenkilötarpeen kartoitus ja tuen suunnittelu sovitun mukaiseksi.  Hinta 20 euroa / tunti. Hammashoitokäynnillä mukana oleminen 30 euroa / kerta. Hintaan kuuluu hoitokäynnin jälkeisten ohjeiden läpikäynti sekä mahdollinen loppukeskustelu.

Hammashoitopelko -tapaaminen

Tapaaminen hammashoitopelon tiimoilta. Mietitään mistä hammashoitopelko voisi johtua ja miten siihen voi suhtautua ja mietitään mitkä olisivat ne omat voimavarat jotka kantaisivat hankalassa tilanteessa. Hinta 20 euroa / tunti.

Luento / suun hyvinvointi -tapahtuma / muu sovittu ohjaus ja neuvonta -tapahtuma

Tapahtuma 50 euroa / tunti. Tapahtumat suunnitellaan ja räätälöidään aina sovitusti ja toiveiden mukaiseksi. Tärkeintä on, että saat sellaisen tapahtuman tai neuvontakäynnin kuin itse haluat ja tarvitset. Tilaisuudessa mahdollisesti jaettavat materiaalit ja tuotteet suunnitellaan erikseen tarpeen mukaan. 

Purentafysiologinen hieronta- ja rentoutushoito

Todella monet kärsivät kipeistä purentalihaksista eikä oikein tiedä mikä auttaisi. Monesti hieronta auttaa ja rentouttaa myös näitä lihasryhmiä. Teen kotikäyntejä joissa ammattilaisena hieron ja rentoutan kokonaisvaltaisesti purentalihaksia. Käyntiin kuuluu myös neuvonta sekä omahoito-ohjeet joissa käydään läpi mitkä asiat voivat aiheuttaa juuri sinulle purentalihasvaivoja. Hinta on 26 euroa / tunti.

Suun hyvinvoinnin kartoitus ja neuvonta

Tapaaminen oman, lapsen, lähiomaisen tai muun läheisen suun hyvinvoinnin kartoittamiseksi sekä siihen kuuluva neuvonta ja puhdistusvälineiden valinta. Hinta 20 euroa / tunti.

Puhelinkonsultaatio

Lyhyt puhelinkonsultaatio ilman tapaamista 0 euroa.