Matkalle mukaan

11.02.2019
suunhyvinvointi.fi
suunhyvinvointi.fi

Olen tässä huomannut, että jotenkin sitä matkalle lähtiessä ei aina jakseta ottaa mukaan kunnon suunhoitovälineitä. Raapastaan laatikosta vanha tahnainen hammasharja ja ikivanha hammastahna. Olisi kuitenkin hyvä, että kun lähtee matkalle ja ottaa muutkin hyvät hygieniavälineet mukaan, niin jaksaisi ottaa myös hyvän hammasharjan, tahnan ja hammaslankaimen.

Toisinaan hotellihuoneissa on pieni matkaharjan tapainen hammasharja ensihätään, mutta jaksaako sitä sitten loppureissuksi ostaa kunnollisia välineitä. Jos vaikka viikonkin on huonolla suuhygienialla, voivat ikenet tulehtua ja muuttua aroiksi. Kun siis satsaa muutenkin kalliiseen matkaan, matkavaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin, kannattaa hankkia myös kunnon hammasharja, tahna sekä hammaslankain. Ja kun käytät sitä useammilla matkoilla, huolehdi siitä että se jää putipuhtaana sinne hygieniapussukkaan jolloin sitä on taas mukavampi käyttää seuraavalla reissulla. Ikenet ja hampaat kiittävät!

Hyvää kesälomaa, syyslomaa, hiihtolomaa ja talvilomaa ja kevätlomaa! Haluatko jakaa omat matkanajan suunhoitovinkkisi, tuotteesi ja ideasi. Laita viestiä niin ilahdutetaan meitä kaikkia muita matkaililijoita! Koskaan ei ole liikaa vinkkejä hyvän matkan ja loman saavuttamiseksi!