Avuksi -tukihenkilö!

10.08.2018

Kehitin uudenlaisen palvelukonseptin, Avuksi -tukihenkilöpalvelun. Olen siitä erittäin ylpeä, sillä tähän kulminoituu kaikki se halu, tieto ja taito mitä halusin kun hain suuhygienisti-kouluun keväällä 1990. Halusin auttaa ja tukea ihmisiä ja jakaa tietoa siitä, että jokaiselle löytyy ne keinot, ne omat keinot, joiden avulla jokainen lähtee hammashoitohenkilökunnan autettavaksi.

Avuksi-tukihenkilöpalvelu toimii niin, että tapaamme ainakin kerran ennen hammashoitotoimenpidettä, lähdemme sinne yhdessä ja saat sellaista tukea mitä itse haluat ja tarvitset. Näin hoitohenkilökunta voi keskittyä toimenpiteeseen ja sinä saat sellaista ennaltasovittua tukea millaista haluat ja selviydyt toimenpiteestä voittajana. Lähden myös mukaan silloin kun omaiset eivät ehdi tai pysty, esim. vanhuksen hammashoitokäynti.

Tutkimusten mukaan suomalaiset eivät lähde hammashoitoon vaikka he sitä kipeästi tarvitsisivat. Osasyy tähän on hammashoitopelko. Jokaisella on oma tarinansa kerrottavana eikä kenenkään tarvitse hävetä itseään tai tarinaansa. Suun terveys on avain ihmisen kokonaisterveyteen, pidetään siitä huolta ja käydään hoitamassa suu kuntoon!