Joulun jälkeen kohti uutta vuotta 2019

28.12.2018
suunhyvinvointi.fi
suunhyvinvointi.fi

Terveisiä täältä blogin takaa, miten on joulunaika sujunut? Herkutella saa ja glögiä juoda, nauttia ja iloita. Ja sitten taas palata pikkuhiljaa arkeen. En usko isoihin uuden vuoden lupauksiin, mutta jonkun pienen voisi tehdä. Ehkäpä näitä ehdotuksiani; hankkia uuden hammasharjan vähintään 3 kuukauden välein, puhdistaa hampaiden välipinnat joka ilta, tai ainakin useamman kerran viikossa ja ehkäpä panostaa vielä xylitoli-purkan käyttämiseen ruokailujen jälkeen. Tai jospa luopuisi energiajuomista... Ehkä nämä kaikki tai sitten vain yksi näistä, mikä kenellekin tähän hetkeen sopii. Ja näitähän voi ottaa aina käyttöön yhden kerrallaan osaksi kiinteää suun hyvinvoinnin arkea. Ihan mahtavaa uutta vuotta 2019!!!

Muistathan myös lukea vasemmalta alasvetovalikosta kohdan "tukihenkilö ja tutorointi", jospa sitä kautta uskaltautuisit hammashoitoon tulevana vuonna 2019.

Jos toivot blogipostausta tai muuten *toivepostausta* jostain aiheesta, laita viestiä info@suunhyvinvointi.fi  ja muista kurkistella myös Facebookkiin: suunhyvinvointi.fi.

Kaikkea Hyvää Juuri Sinun Vuoteesi 2019!!