En voi enempää painottaa!

16.07.2019

En voi enkä pysty painottamaan enempää ns. kesäjuomien epäterveellisyyttä hampaille! Olen yrittänyt bloggaajien blogien sivujen kautta kommentoida ns. hyvinvointijuomia joita nämä ns. hyvinvointibloggaajat (ei) markkinoivat omina upeina juomalöytöinään ja keksintöinään! Mutta ei, en saa asiaani perille enkä julkaistuksi!

Ei! Sitruunavedet, limevedet, viinimarjavedet eivätkä muutkaan happamat kesäjuomavedet ole hyvinvointijuomia! Kyllä! Ne pilaavat hampaat kun niitä juo ns. hyvinvointijuomina. Niissä on hampaita liuottavia happoja!

Harmittaa että ns. hyvinvointibloggaajat haluavat pilata ihmisten hampaat eivätkä sitten julkaise kommentteja jotka tätä asiaa painottavat. Sitten ihmisten hampaita vihloo, tulee reikiä ja paikat hampaissa liukenevat... Ei, makuvedet eivät ole hampaille hyvinvointijuomia. Ensin hampaan pinta liuotetaan happamalla ja sitten siihen isketään sokeria koska juoma on liian hapanta ilman sokeria. Aijaijaijai... ei ei ei...

Onko sinulla kokemuksia hampaisiin kohdistuneista hyvinvointijuomista, tai siitä, että joku ns. hyvinvointiblogaaja ottaisi huomioon tuotteiden vaikutukset hampaisiin. Laita viestiä niin kerrotaan tästä muillekin!

suunhyvinvointi.fi
suunhyvinvointi.fi