Arvonta!

31.07.2019

Laitetaan näin elokuun kunniaksi arvonta pystyyn! Kun ensimmäinen arvonta meni niin mukavasti, on kiva jatkaa uudella arvonnalla. Voittona jälleen yksilöity suunhoitopaketti! Osallistu suun hyvinvoinnin tuotepaketin arvontaan laittamalla viestiä info(at)suunhyvinvointi.fi. Kirjoita kokemuksestasi suunhoidon ammattilaisen luona. Mikä oli se asia joka jäi mieleesi, mikä meni hyvin tai miten itse olisit halunnut kokemuksen hoitaa. Kerään tulevaan toivekirjoitukseen ajatuksianne siitä, mitä te arvostatte kun käytte suunhoidon ammattilaisen luona.

Tämä on äärettömän arvokasta tietoa jota voi ja pitääkin jatkokäsitellä esim. erilaisten koulutusten ja artikkelien muodossa. On tärkeää saada tietoa potilaan omista kokemuksista, on tärkeää, että kokemuksia kootaan yhteen ja tietoa viedään eteenpäin. Näitä kokemuksia ei voi opetella kirjoista eikä netistä, vaan ne tulee opetella suoraan potilailta. On todella tärkeää, että kertoisitte siitä, miten te olisitte halunneet asian sujuvan, mikä olisi teidän mielestänne ollut se parempi vaihtoehto. Mitkä ovat ne asiat, joita te pidätte tärkeänä käydessänne suunhoidon ammattilaisen luona.

Käy jakamassa omat ajatuksesi info(at)suunhyvinvointi.fi niin tehdään taas tällekin asialle jotain, aikaa on koko elokuu! Ja sen jälkeenkin voit lähettää viestejä! Koostan ajatuksistanne materiaalia ja laitan sen eteenpäin. Kaikkien kirjoittajien kesken arvotaan juuri itselle sopiva suunhoidon tuotepaketti.

Ota koppi ja lähde mukaan tekemään taas hieman helpompaa huomista hammashoitokäyntiä!

Käy lukemassa toivekirjoitus: konkreettiset hoitotyön keinot hammashoitotyössä! Lue miten me alan ammattilaiset otamme huomioon toiveenne ja tarpeenne. Tule mukaan kehittämään taas hieman helpompi hammashoitokokemus!