Hinnasto

Nämä ovat alustavia hintoja sovituille palveluille. Näistä voidaan aina yhdistellä juuri se sopivin ja paras vaihtoehto. Kaikki palvelut laskutetaan avoimesti kuitilla ja maksutapoina ovat käteinen tai tilisiirto. Palveluita ovat tällä hetkellä tukihenkilöpalvelu Avuksi, hammashoitopelko-tapaaminen, sekä erilaiset suun hyvinvoinnin terveyskasvatustilaisuudet ja tapahtumat.  Koronan hellittäessä teen myös kotikäynteinä purentafysiologisia hieronta- ja rentoutushoitoja.

Jokainen palvelu räätälöidään juuri sinulle sopivaksi ja toiveidesi mukaan. Tällä hetkellä palvelut koskevat lähinnä pääkaupunkiseutua, mutta sovittaessa voidaan tavata muuallakin. Myös tapaamiset joissa voit saada neuvoja ja vinkkejä oman, lähiomaisen tai muun läheisen suun hyvinvoinnin tueksi kuuluvat palveluvalikoimaan.

Tukihenkilöpalvelu Avuksi

Ensitapaaminen ja keskustelu omista toiveista ja tarpeista sekä tukihenkilötarpeen kartoitus ja tuen suunnittelu sovitun mukaiseksi. Kesto 1 tunti.

30 €

Tukihenkilöpalvelu Avuksi

Hammashoitokäynnillä mukana oleminen / kerta. Hintaan kuuluu hoitokäynnin jälkeisten ohjeiden läpikäynti sekä mahdollinen loppukeskustelu.

30 €

Luento / suun hyvinvointi -tapahtuma / muu sovittu ohjaus ja neuvonta -tapahtuma

Tapahtuman kesto 1 tunti / tuntiveloitus. Tapahtumat suunnitellaan ja räätälöidään aina sovitusti ja toiveiden mukaiseksi. Tärkeintä on, että saat sellaisen tapahtuman tai neuvontakäynnin kuin itse haluat ja tarvitset.

Tilaisuudessa mahdollisesti jaettavat materiaalit ja tuotteet suunnitellaan erikseen tarpeen mukaan. Materiaaleista ja jaettavista tuotteista laskutetaan erikseen 3 euroa / jaettava materiaali tai tuote.

Purentafysiologinen hieronta- ja rentoutushoito

Rentoutetaan purentalihakset, neuvotaan omahoito-ohjeet, käydään läpi mitkä asiat voivat aiheuttavaa juuri sinulle purentalihasvaivoja.


100€

Hammashoitopelko -tapaaminen

Tapaaminen hammashoitopelon tiimoilta. Mietitään mistä hammashoitopelko voisi johtua ja miten siihen voi suhtautua ja mietitään mitkä olisivat ne omat voimavarat jotka kantaisivat hankalassa tilanteessa. Kesto 1 tunti.

30 €

Suun hyvinvoinnin kartoitus ja neuvonta

Tapaaminen oman, lapsen, lähiomaisen tai muun läheisen suun hyvinvoinnin kartoittamiseksi sekä siihen kuuluva neuvonta ja puhdistusvälineiden valinta. Kesto 1 tunti.

30 €

Puhelinkonsultaatio

Lyhyt puhelinkonsultaatio ilman tapaamista 0 euroa.

0€